Ajankohtaista

Palvelemme myös Itsenäisyyspäivänä!

Itsenäisyyspäivänä olemme avoinna seuraavasti:

MA 6.12. klo 12-21

Black Friday-tarjous!

Black Friday tulee taas! Perjantaina 26.11. saat kaikista ranskalaisannoksista 20% alennusta! Tarjous voimassa vain 26.11.2021. Ei ostorajoitusta. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Pyhäinpäivän aukioloajat

Pyhäinpäivänä olemme avoinna seuraavasti:

PE 5.11. klo 10-21

LA 6.11. klo 12-21

SU 7.11. klo 12-21

Juhannuksen aukioloajat

Juhannuksena olemme avoinna seuraavasti:

PE 25.6. klo 10-18

LA 26.6. suljettu

SU 27.6. klo 12-21

Tervetuloa! Hyvää juhannusta!

Vapun aukioloajat

Vappuna olemme avoinna seuraavasti:

PE 30.4. klo 10-21

LA 1.5. klo 12-21

Hyvää vappua

Tervetuloa hakemaan vapun herkut grilliltä!

Pääsiäisen aukioloajat

Pääsiäisenä olemme avoinna seuraavasti:

PE 2.4. klo 12-21

LA 3.4. klo 12-21

SU 4.4. klo 12-21

MA 5.4. klo 12-21

Aurinkoista pääsiäistä! ☀️

Tervetuloa hakemaan herkkuja pääsiäiseen grilliltä!

10.3., poikkeusolot jatkuvat edelleen

Hei, Olemme eilen 9.3. voimaan tulleen lain määräysten mukaisesti jatkossa avoinna normaalein aukioloajoin. Sisätila on edelleen suljettuna ja terassi ei ole käytössä. Tilauksen voi tehdä paikan päällä luukulta tai autokaistalta, mutta myös puhelimitse 019388305 on mahdollista tilata. Meillä asioinnin turvallisuutta lisää ulkona tapahtuva annosten tilaus ja nouto, jolloin mm. turvavälien pitäminen on helpompaa. Puhdistamme myös pintoja säännöllisesti ja asiakkaille on tarjolla käsidesiä asiointiluukkujen yhteydessä. Lisäksi tarjoamme asiakkaille halutessaan maskit ja kumihanskat asioinnin ajaksi. Ethän tule sairaana grillille ja pyrithän huomioimaan myös ruuhkautumistilanteissa turvavälit. Pyritäänhän kaikki toimimaan yhteisen hyvän eduksi. Pidetään toisistamme huolta ja nautitaan alkavasta keväästä sillä tavalla kuin vain on turvallista. ❤️

Ystävänpäivätarjous

Ystävänpäivän tarjouksena kaksi megatäyslihahampurilaista kympillä! Voimassa vain 14.2.2021. Ei ostomäärärajoitusta. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin.
Hyvää ystävänpäivää! ❤️

Oletko jo tutustunut vegevalikoimaamme?

Lue lisää Facebookistamme

Valikoimassa nyt myös ryynimakkaraa

Lue lisää Facebookistamme

Poikkeustilanne jatkuu

3.9.2020
Poikkeustilanteen jatkuessa olemme päättäneet edelleen pitää sisätilan toistaiseksi suljettuna.
Asioithan grillillä vain terveenä ja muistathan turvavälit. Yskithän tarpeen vaatiessa hihaasi tai nenäliinaasi. Pyrithän mahdollisuuksien mukaan suosimaan kortti- tai lähimaksua.
Asiakkaille on saatavilla käsidesiä luukkujen läheisyydessä.

Poikkeustilanne

25.3.2020
Vallitsevan poikkeustilanteen myötä ja hallituksen suositusten puitteissa olemme päättäneet pitää sisätilan suljettuna tästä päivästä lähtien. Olemme kuitenkin muuten avoinna normaalisti ja tuotteita saa edelleen ostettua mukaan.
Asioithan meillä vain terveenä ja suosithan lähimaksua. Asiakkaille on saatavilla käsidesiä. Lisäksi olemme tehostaneet mm. kahvojen, pintojen, luukkujen, kassan ja maksupäätteiden desifinointia.
Pidetään huolta toisistamme. ❤️

Suomi on jääkiekon maailmanmestari 2019! Tervetuloa juhlistamaan tätä saavutusta tynärille Mörkö Annoksen parissa, nälkä ei tule varmasti jäämään, sillä annos sisältää: ranskalaisia, lihapullia, meetvurstia, nakkipaloja sekä kebabia!

Santun seitanin vege kebab saapuu tynärille! Uskomattoman maukas, vegaaninen sekä lähellä tuotettu herkku, mitä muuta voisi toivoa?

Nyt saatavilla myös herkullisia, rapsakoita, kikherneitä sekä muita kasviksia sisältäviä falafel pullia!